Frog 40 Lastenpyörä

Frog 40 Lastenpyörä on loistava 14" ensipyörä noin 3-4 vuotiaille polkijoille, joiden jalan sisämitta on noin 40cm. Keveytensä ja lapsille suunniteltujen komponenttien ansiosta Frogilla pyöräilyn oppiminen on helppoa ja hauskaa.

Frog- lastenpyörien hintaan sisältyy soittokello, heijastimet sekä lokasuojat.

Miksi ostaa Frog lastenpyörä?

  • Kevyt ja kestävä runko (6,46kg). Tämä säästää nuoren lapsen voimia ja mahdollistaa entistä pidemmät pyöräilyretket ja hetket.
  • Frogin patentoidut kammet ovat kapeammat ja lyhyemmät kuin perinteisesti lastenpyörissä. Tämä lisää polkemisen tehokkuutta, mukavuutta sekä vähentää polviin kohdistuvaa rasitusta.
  • Lapsille suunnitellut jarrukahvat lisäävät jarrujen käyttömukavuutta sekä hallitsemista. Tämä antaa nuorelle kuljettajalle lisää luottamusta itseensä, sekä pyöräänsä.
  • Runkogeometria perustuu Brunelin yliopiston urheilututkijoiden tekemään tutkimustyöhön. Frog rungot ovat suunniteltu nimenomaan lapsen mittasuhteisiin sopiviksi.
  • Hauska ajaa! Kevyellä, kirkkaan värisellä ja helposti poljettavalla Frog- lastenpyörällä pääsee kauemmas ja kovempaa.

Toimitamme Frog- lastenpyörät muuten kasattuna ja säädettynä Matkahuollon lähimpään toimipisteeseen. Kiinnitä vain polkimet ja suorista tanko. 

Voit myös noutaa Frog- lastenpyörän liikkeestämme täysin ajovalmiina!

Huom! Seisontatuki ei kuulu hintaan: Frog Seisontatuki Small


-Frog lastenpyötä

-Frog nuortenpyörä

-Nuortenpyörä

-Lastenpyörä

-Kevyt lastenpyörä


Valitse variaatio:

Alkaen 455,00 €