Frog 53 Lastenpyörä

Loppuunmyyty

Frog 53 Lastenpyörä on 20" renkailla varusteltu lastenpyörä noin 6-7 vuotiaille, joiden jalan sisämitta on lähelle 53cm. Frog 53 on jatkoa Frogin vaihteellisten hybridipyörien mallistoon. 

Oikea runkokoko on yksi tärkeimpiä tekijöitä pyöräilyn mukavuudessa!

Keveytensä ja lapsille suunniteltujen komponenttien ansiosta Frogilla pyöräily on helppoa ja hauskaa.

Frog- lastenpyörien hintaan sisältyy soittokello, heijastimet sekä lokasuojat!

Miksi ostaa Frog lastenpyörä?

  • Kevyt ja kestävä runko (8,1kg). Tämä säästää nuoren lapsen voimia ja mahdollistaa entistä pidemmät pyöräilyretket ja hetket.
  • Frogin patentoidut kammet ovat kapeammat ja lyhyemmät kuin perinteisesti lastenpyörissä. Tämä lisää polkemisen tehokkuutta, mukavuutta sekä vähentää polviin kohdistuvaa rasitusta.
  • Lapsille suunnitellut jarrukahvat lisäävät jarrujen käyttömukavuutta sekä hallitsemista. Tämä antaa nuorelle kuljettajalle lisää luottamusta itseensä, sekä pyöräänsä.
  • Triggeri vaihtajalla varustettu hybridimallisto on suuri askel kohti tulevaa pyöräilyuraa. Vaihtaminen laadukkailla triggeri vaihtajilla lisää pyörällä ajamisen monipuolisuutta, mukavuutta ja nautinnollisuutta. 
  • Runkogeometria perustuu Brunelin yliopiston urheilututkijoiden tekemään tutkimustyöhön. Frog rungot ovat suunniteltu nimenomaan lapsen mittasuhteisiin sopiviksi.
  • Hasuka ajaa! Kevyellä, kirkkaan värisellä ja helposti poljettavalla Frog- lastenpyörällä pääsee kauemmas ja kovempaa.

Toimitamme Frog- lastenpyörät muuten kasattuna ja säädettynä Matkahuollon lähimpään toimipisteeseen. Kiinnitä vain polkimet ja suorista tanko.

Voit myös noutaa Frog- lastenpyörän liikkeestämme täysin ajovalmiina!

-Frog lastenpyötä

-Frog nuortenpyörä

-Nuortenpyörä

-Lastenpyörä

-Kevyt lastenpyörä

Valitse variaatio:

555,00 €