Frog 62 Lastenpyörä

Frog 62 Lastenpyörä on 24" renkailla varusteltu lastenpyörä noin 8-10 vuotiaille, joiden jalan sisämitta on lähelle 62cm. Frog 62 on 8 vaihteinen alumiinirunkoinen nuortenpyörä niin neulaspoluille kuin koulumatkoille.

Oikea runkokoko on yksi tärkeimpiä tekijöitä pyöräilyn mukavuudessa!

Keveytensä ja lapsille suunniteltujen komponenttien ansiosta Frogilla pyöräily on helppoa ja hauskaa.

Frog- lastenpyörien hintaan sisältyy soittokello, heijastimet sekä lokasuojat!

Miksi ostaa Frog lastenpyörä?

  • Kevyt ja kestävä runko (8,6kg). Tämä säästää nuoren lapsen voimia ja mahdollistaa entistä pidemmät pyöräilyretket ja hetket.
  • Frogin patentoidut kammet ovat kapeammat ja lyhyemmät kuin perinteisesti lastenpyörissä. Tämä lisää polkemisen tehokkuutta, mukavuutta sekä vähentää polviin kohdistuvaa rasitusta.
  • Lapsille suunnitellut jarrukahvat lisäävät jarrujen käyttömukavuutta sekä hallitsemista. Tämä antaa nuorelle kuljettajalle lisää luottamusta itseensä, sekä pyöräänsä.
  • Triggeri vaihtajalla varustettu hybridimallisto on suuri askel kohti tulevaa pyöräilyuraa. Vaihtaminen laadukkailla triggeri vaihtajilla lisää pyörällä ajamisen monipuolisuutta, mukavuutta ja nautinnollisuutta.
  • Runkogeometria perustuu Brunelin yliopiston urheilututkijoiden tekemään tutkimustyöhön. Frog rungot ovat suunniteltu nimenomaan lapsen mittasuhteisiin sopiviksi.
  • Hasuka ajaa! Kevyellä, kirkkaan värisellä ja helposti poljettavalla Frog- lastenpyörällä pääsee kauemmas ja kovempaa.

Toimitamme Frog- lastenpyörät muuten kasattuna ja säädettynä Matkahuollon lähimpään toimipisteeseen. Kiinnitä vain polkimet ja suorista tanko.

Voit myös noutaa Frog- lastenpyörän liikkeestämme täysin ajovalmiina!

-Frog lastenpyötä

-Frog nuortenpyörä

-Nuortenpyörä

-Lastenpyörä

-Kevyt lastenpyörä

Valitse variaatio:

Alkaen 565,00 €