Tern GSD S00

Tern GSD S00

Tern GSD on paljon suosiota kerännyt pitkäperäpyörä, jonka ehdoton vahvuus on sen lapsien taikka tavaran kuljetuskyky. Pyörällä voi kuljettaa samanaikaisesti jopa kahta lasta ja isoa ruokakassia etutelineessä. Pyörän yhteiskantokyky on jopa 200kg!

Tern GSD:n ympärille on valmistettu lukuisia fiksuja lisävarusteita, joilla pyörän voi kustomoda itselleen sopivaksi. On käyttö sitten lasten- tai tavarankuljetus löydät varmasti sopivat lisävarusteet valikoimastamme.

mm. erillaisia lastenistuimia, suuria sivulaukkuja, etutavaratelineitä, kuraläppiä, jalkatappeja sekä erinäisiä lukkoja taikka GPS-jäljittimiä.

GSD on sähkäavusteinen polkupyörä. Se on varusteltu Bosch CargoLine- moottorilla, mikä on Boschin valikoiman tehokkain moottori. Vääntömomentti on huimat 85nm. Tämä tarkoittaa, että pyörä kiipeää jopa tähtitorninmäen täydessä lastissaan. Bosch- moottorit ovat markkinoiden luotettavimpia ja niiden huoltoverkosto kattaa koko suomen, huoltopalvelut ovat siis saatavilla nopeasti, mihin ikinä menetkään. Pyörän vakiovarusteisiin kuuluu lisäakkupaikka, jolloin päiväretket voivat olla helposti yli 150km mittaisia.

Kiinnostuitko pyörästä?

Lähetä meille sähköpostia, niin kerromme lisää mahdollisista lisävarusteista ja mallien GSD S10 JA GSD S00 eroista.

Pyöriä pääsee myös koeajamaan liiketiloissamme Espoossa, tervetuloa!

6 310,00 €