Fools on Wheels

Olemme perhepyöräilyyn keskittynyt verkkokauppa ja pyöräkorjaamo. Matkamme alkoi Tavarapyörä- Asiantuntijan virallisena huoltoliikkeenä. Vankka osaaminen tavara-, sähkö- sekä muiden erikoispyörien huoltamisesta ja rakentamisesta antoi erinomaiset valmiudet kaikenkarvaisten polkupyörien huoltamiseen sekä asiantuntijuuteen. Hyvin huollettu polkupyörä voi olla elinikäinen kumppani. Olemme huomanneet alalla työskennellessämme, että laadukkaille lastenpyörille ei ole riittävää tarjontaa Suomessa, haluamme muutta tämän ja mahdollistaa miellyttävät pyöräilykokemukset myös kaikkein pienimmille kuskeille.

Missio

Fools on Wheelsin missio on kannustaa ja edesauttaa tulevaisuuden sukupolvea omaksumaan polkupyöräily pääsääntöisenä liikkumisen muotona. Polkupyöräily on ekologinen, terveellinen ja hauska tapa liikkua. Polkupyöräilyn omaksuminen arkisen liikkuumisen muotona pienestä pitäen luo pohjan terveelliselle ja ekologiselle elämäntyylille, mitä maapallomme vaatii jo meiltä, mutta myös tulevaisuuden sukupolvilta.

Polkupyöräilyn oppiminen ja aloittaminen laadukkaalla ja itselleen sopivalla pyörällä lisää pyöräilyn kiinnostavuutta, mukavuutta ja hauskuutta. Tämä edesauttaa pyöräilyharrastuksen muuntautumista elämäntavaksi.

Haluamme tehdä oman panoksemme puhtaamman, terveellisemmän sekä vastuullisemman ihmiskunnan sekä planeettamme puolesta. Tervetuloa mukaan!

Keitä olemme?

Olemme kaksi kaverusta Olarista. Elämämme ovat vieneet meidät Päivänkehrän- alakoulusta aina maapallon toiselle puolelle asti ja nyt viimeisimpänä yhteiseen yrittäjyyteen. Pidämme puhdasta ympäristöä ja luontoa erittäin suuressa arvossa, mikä onkin ohjannut meidät molemmat aktiiviseen ja vastuulliseen elämään osana luontoa.

Ryhtymällä Fools on Wheelsin asiakkaaksi tuet nuorta ja kotimaista yrittäjää.